Karriär

EasyCashier AB är ett mjukvarubolag med fokus på produkten EasyCashier.

EasyCashier har utvecklats sedan 2007 och vi levererar idag ett modernt och prisvärt kassasystem, som passar de allra flesta branscher. Inom EasyCashier ryms även en integrerad betalkortsterminal och en egenutvecklad bokningskalender.

Vi består idag av 5 personer, och sitter på ett kontor i centrala Stockholm. 

Läs nedan vilka positioner som vi just nu vill tillsätta:

Fullstack-utvecklare

Du kommer ha en central roll i utvecklingen av en helt ny molnbaserad plattform och får möjligheten att använda de senaste teknikerna.

Företaget har sin grund i Java men använder sig av andra programmeringsspråk/ramverk så som Groovy, Grails, Angular och JavaFX. Vi sitter tillsammans på kontoret för det mesta men du har möjligheten att jobba på distans viss tid om så önskas.

Utbildning

KRAV
Eftergymnasial utbildning två år eller längre – inom datatekniskt område.

Kompetenser

KRAV
Java

KRAV
Systemutvecklare / Programmerare, 2-4 års erfarenhet

MERITERANDE
Groovy, Grails, Angular och JavaFX

Som person gillar du tekniska utmaningar och är van med att arbeta strukturerat. Att tänka logiskt är något som faller dig naturligt. Du känner dig bekväm med agila utvecklingsmetoder och är van vid att arbeta kvalitetsinriktat.

Vi ser att du ska ha jobbat med systemutveckling i några år och behärskar att snabbt kunna sätta dig in i nya uppgifter. God förståelse i engelska är ett krav. Företagets produkter har fokus på användarvänlighet vilket även du bör ha och tycka är intressant. Du behöver kunna knyta samma utvecklingen med affärsnyttan.

Du trivs med att jobba i en mindre organisation och uppskattar fördelarna som det innebär.

Frontend-utvecklare med intresse för användarvänlighet

Dina primära uppgifter kommer avse frontend-delarna som idag byggs med Angular och designas med Bootstrap 4. Det kommer även finnas möjlighet att arbeta på backend som är skrivet i Groovy och Grails. Vi sitter tillsammans på kontoret för det mesta men du har möjligheten att jobba på distans viss tid om så önskas.

Utbildning

KRAV
Eftergymnasial utbildning två år eller längre – Inom datateknik

Kompetenser

MERITERANDE
JavaScript
HTML
CSS
Angular
Bootstrap 4
Groovy
Grails

MERITERANDE
Erfarenhet som Systemutvecklare / Programmerare

Som person gillar du tekniska utmaningar och är van med att arbete strukturerat. Att tänka logiskt är något som faller dig naturligt. Du känner dig bekväm med agila utecklingsmetoder och är van vid att arbeta kvalitetsinriktat. God förståelse i engelska är ett måste. Företagets produkter har fokus på användarvänlighet vilket även du bör ha och tycka är intressant.

Du trivs med att jobba i en mindre organisation och uppskattar fördelarna som det innebär.

Kontaktperson

Lars Olsson, VD
lars@easycashier.se
08-124 488 00