Om oss

EasyCashier AB (556957-0293) är en mjukvarutillverkare som helhjärtat satsar på kassasystemet EasyCashier. EasyCashier har funnits på marknaden sedan 2007 och finns idag representerat i en mängd olika branscher. Det riktar sig främst mot mindre till medelstora företag som värdesätter ett lättanvänt, prisvänligt kassasystem som innehåller en stor bas av funktioner och möjligheter.

 

Vill man använda sig av en lokal återförsäljare så finns här en lista över de som valt att jobba med EasyCashier: (Lista över återförsäljare). Alla kunder ringer direkt till oss för att erhålla en professionell support på EasyCashier men har fortsatt möjlighet att få hjälp med t ex uppgradering av datorer, via sin lokala återförsäljare.

Vi har sedan starten varit medlemmar i Kassaregisterrådet som verkar för att säkerställa att kassasystemen i Sverige håller hög standard och följer svensk lagstiftning. Vi representeras även i ett av arbetsutskotten.

Vi som ligger bakom EasyCashier sitter på Holländargatan 22  i Stockholm och ni är mer än varmt välkomna att hälsa på och ta en kopp kaffe, och diskutera vad vi kan göra för er.

 

Privacy Policy