Temporär störning på EasyCashiers server

[Uppdatering][2022-12-23 18:41]: Problemet är delvist löst. Servern för kassorna är igång vilket innebär att det ska fungera fullt ut att ta betalt, skapa kvitton och göra dagsavslut, dvs alla funktioner som finns i kassaklienten fungerar. Vi kommer senare ikväll öppna Back office men håller den stängd för att säkerställa driften för kassorna.

[Uppdatering][2022-12-23 17:45]: Tekniker jobbar på en lösning men störningen pågår fortsatt och kan göra att det ej går att göra dagsavslut i kassan. Om det ej går att göra dagsavslut i kassan ikväll är det rekommenderat att det görs vid nästa uppstart av kassan.

[2022-12-23 16:50]: Just nu pågår en störning på EasyCashiers server som påverkar kassa och Back office. Tekniker undersöker för närvarande problemet.