Bokningskalender - för dig och dina kunder

EasyCashiers bokningskalender låter dig ta emot alla bokningar från dina kunder på ett och samma ställe. Den riktar sig till dig inom frisör- och skönhetsbranschen och är designad för att ge dig överblick och struktur i vardagen. Du kan själv boka in dina kunder eller öppna upp för onlinebokning. Genom att hantera alla dina bokningar i en enda vy sparar du enormt mycket tid och ansträngning – och får mer tid för din verksamhet.

Kalender och onlinebokning

En bokningskalender med många funktioner och fördelar – allt för ett pris! EasyCashiers webbaserade kalender gör det enkelt för dig med bokningsbara resurser, som exempelvis frisörer, massörer, eller skönhetssalong. Boka in dina kunder själv, eller låt kunden göra det själv via onlinebokningen. Kanske bäst av allt; kalendern är även direktintegrerad med vårt kassasystem! Vår vision är att förenkla din vardag och låta dig fokusera på dina kunder.

Bokning på enkelt vis

Med EasyCashiers bokningssystem får du en snabb överblick över din kommande arbetstid och ger dig tid för fokus på din verksamhet. För endast 149 kr i månaden får du tillgång till onlinebokning, obegränsat antal användare, kundjournal och bokningshistorik. Du kan också skicka bokningsbekräftelse och påminnelse på SMS (0,75 SEK/SMS). Vår bokningskalender har ingen bindningstid. 

Om du även använder EasyCashier kassaregister finns kalendern integrerad i kassan och du kan därför enkelt klicka på dina bokningar för att ta betalt.

Bokningskalender för 0 SEK/mån med vår helhetslösning

För dig som har eller ska skaffa EasyCashier Kassaregister och Kortterminal erbjuder vi även Bokningskalendern för 0 SEK/mån. Alltså helt utan månadsavgift! SMS utskick kostar fortsatt 0,75 SEK per SMS.

Med allt samlat hos EasyCashier får du bästa möjliga service, support och värde. 

Kontakta oss så berättar vi gärna mer!

Kostnadseffektivt

För endast 149 kr i månaden får du tillgång till hela vår bokningskalender, helt utan bindningstid. Dessutom kan du enkelt skicka bokningsbekräftelse och påminnelse på SMS för 0,75 SEK.

Support

Du kan ringa till vår support alla vardagar och få proffsig assistans direkt.

Lättanvänt

Du kan själv boka in dina kunder, eller låta dom göra det via onlinebokningen.

Bokningssystem på dina villkor

Jobbar du som frisör eller inom skönhetsbranschen? Då passar vår bokningskalender dig perfekt.

Stöd för flera företag/användare

Obegränsat antal företag/användare i samma kalender utan extra kostnad.

Onlinebokning

Publicera en länk för onlinebokning på din hemsida eller social media och låt dina kunder boka in sig själva.

Schemaläggning

Ställ in personliga eller globala scheman. Du kan lägga in lediga dagar, eller om du har enstaka avvikelser i schemat kan du enkelt klicka-och-dra för att ändra öppettider.

E-post notiser

Bli notifierad på din e-post när en ny bokning sker.

Kundregister, journal och bokninghistorik

Kunder som bokas läggs in i ert kundregister som visar bokningshistorik och journal. Du kan även importera existerande kundregister, om så önskas.

Tjänstregister

Lägg upp de bokningsbara tjänster du erbjuder med pris, tid och paus efteråt.

SMS

Se till att dina kunder inte glömmer eller missar bokade tider, skicka verifieringskod för att undvika slask-bokningar och skicka ut SMS till alla kunder samtidigt!

Ingen bindningstid

Du binder inte upp dig mot något. Du kan till och med börja gratis i 30 dagar. Om du inte är nöjd, är det bara att sluta.

Vill du veta mer?

Vi berättar gärna mer om våra olika betalningslösningar och skräddarsyr ett upplägg för just din verksamhet.

    Webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritet och villkor gäller.