Ladda ned drivrutiner för EasyCashier kassaregister

EasyCashier Version 4

Vår senaste webbaserade version av EasyCashier. Om du behöver din aktiveringsnyckel på nytt kan du kontakta vår support.

EasyCashier Fjärrstyrning

Fjärrstyrningsprogram som låter EasyCashier support ta över din dator för att snabbt hjälpa dig.

Övriga nedladdningar

USB till Seriell Adapter

Prolific PL2303 v1.2
Prolific PL2303 (Special för gamla kablar)
Aten UC232A v1.0.082

CleanCash Kontrollenheter

CleanCash MultiUser (Typ C) v 1.2 – USB-drivrutin.
Omställning kassabeteckning (Felkod 007) – Verktyg för att ställa om kassabeteckningen i CleanCash Typ A.

PosPLUS kontrollenhet

USB-drivrutin – Drivrutin för PosPLUS kontrollenhet.

Nets USB-drivrutiner

USB-driver (v3.32) – För samtliga Nets-terminaler

Ingenicos hemsida för samtliga drivrutiner

Verifone VX 820 (Payworks)

USB-drivrutin – För ECCC (Payworks) Verifone VX 820

Inventeringsscanner

Setup BCP8000 – Mjukvara för att använda EasyCashiers inventeringsscanneer

Star skrivardrivrutiner (TSP 143)

Citizen skrivardrivrutiner

Zebra etikettskrivare

Zebra Browser Print 1.2.0.3 – Mjukvara för att kunna skriva ut etiketter med EasyCashier 4