Om EasyCashier​

Med över 15 års erfarenhet inom branschen erbjuder vi på EasyCashier kompletta kassasystem till tusentals nöjda kunder runt om i Sverige. Vi är din helhetsleverantör av kassaregister, kortterminal och bokningskalender.

Kassasystem för alla branscher​

EasyCashier har sedan starten 2007 levererat smarta och lättanvända betallösningar. Vi har en stabil expansion och finns nu på flera olika marknader i Sverige. Framför allt erbjuder vi kassalösningar till små- och medelstora företag inom branscher som frisör, skönhet och retail.

Personlig service​

Det har från start varit viktigt för oss att skapa en smidig och användarvänlig produkt för dig som kund. Allt för att du ska få tid över till din verksamhet, i stället för att fokusera på onödiga tekniska bitar. Därför har vi satsat på att leverera en bra produkt och med personlig service. Detta genomsyras genom hela EasyCashiers varumärke och våra medarbetare som idag arbetar ständigt för att ge dig alla rätta förutsättningar. Det är vi, EasyCashier!

Fri support

Vår lovordade support står gärna till tjänst om du behöver hjälp med kassasystem, kortterminal och bokningskalender. Det smidigaste är att all support är samlad på ett ställe – tveka inte att kontakta oss.

Tryggt

Är våra kunder nöjda, är vi nöjda. Vår främsta prioritering är att leverera en lösning du trivs med. Kontakta oss för att se vad vi kan göra för just dig.

Enkelt

Design med användaren i fokus. Kassa-och bokningssystem behöver inte vara svårt! Kom i gång direkt och få proffsig hjälp hela vägen.

Vill du veta mer?

Vi berättar gärna mer om våra olika betalningslösningar och skräddarsyr ett upplägg för just din verksamhet.

    Webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritet och villkor gäller.