Ditt digitala kassaregister

EasyCashiers kassasystem passar för alla olika branscher och ger dig mer tid åt din verksamhet. Det digitala kassasystemet ger dig möjlighet för enkla betalningar, säker bokföring och kontroll på din försäljning. Ge din personal och kunder en härlig upplevelse med EasyCashiers enkla och kompletta kassaregister.

Ett kassasystem – flera tjänster

Ditt digitala kassaregister är det viktigaste verktyget för försäljning. Därför har vi utvecklat ett enkelt kassasystem med flera olika funktioner som förenklar ditt arbete. Du kan ha flera företag och användare, digitala kvitton, stöd för Swish, webbaserat back office och enkel bokföring. EasyCashiers kassasystem passar för de flesta branscher och med åren har vi lärt oss vilka behov som finns i olika verksamheter. Kassasystemet finns även tillgängligt på både svenska och engelska.

Komplett kassaprogram för din bransch​

Med oss får du allt du behöver för att kunna sköta din verksamhet bättre – samlat på ett och samma ställe. Hantera din försäljning, lager och bokföring på bara några klick. Med EasyCashiers digitala kassasystem har du allt i en och samma produkt och är dessutom snyggt, kompakt och tar knappt någon plats. För endast 199 kr i månaden får du tillgång till hela vårt digitala kassaregister med tillhörande webbaserat Back office system.

Personlig service

Hos oss har du personlig support samlad på ett och samma ställe. Vår lovordade support finns tillgänglig vardagar 09.00 – 17.00.

Kostnadseffektivt

För endast 199 kr i månaden får du ett komplett digitalt kassaregister med stöd för Swish, enkla betalningar och säker bokföring.

Helhetsleverantör

Med EasyCashier får du allt-i-ett. Vi erbjuder ett komplett och lättanvänt kassasystem, kortterminal och bokningskalender och alltid tillgång till vår support.

Allt du behöver i ditt kassaregister

EasyCashiers kassasystem är komplett. Men vi erbjuder såklart möjligheten att köpa till enheter eller komplettera med annan hårdvara. För att köra vårt kassaprogram krävs följande hårdvara. Du kan välja mellan att köpa och leasa den från oss:

Stöd för flera företag/användare

Obegränsat antal företag/användare i samma kalender utan extra kostnad.

Fler kassor

Har du behov av flera kassor i lokalen? Eller en lösning för butikskedja? Inga problem!

Molnbaserad backoffice

Administrera dina artiklar, håll koll på ditt lager och dra ut dina rapporter från soffan genom det molnbaserade administrationssystemet EasyCashier Back office.

Fjärrsupport

Behöver du hjälp? Ring oss så ansluter vi direkt till din kassa och löser ditt problem. Givetvis nås vi per telefon och e-post för support och övriga frågor, alla vardagar.

Kassakopplade kortterminaler

Förutom vår egen helintegrerade betalkortsterminal så har EasyCashier stöd för kassakopplade kortterminaler från Nets.

Externa betalmetoder – ex. Swish!

Lägg till egna betalmetoder i kassan, såsom Swish. När kvittot skapas står namnet på betalmetoden och du får rätt underlag för bokföringen.

Kunddisplay

Komplettera ditt kassasystem med en snygg, modern 7″ LCD-display, vänd mot kunden som visar kvittot i realtid.

Streckkodsläsare

Skanna dina varor med streckkodsläsare för att spara tid vid kassan.

Artikelregister och Lager

Med EasyCashier Online har du full koll på ditt artikelregister och lager! Dra ut lagerrapporter, genomför inventering och få ut listor på vilka produkter du börjar få slut på. Skriv ut prisetiketter för dina artiklar direkt på din etikettskrivare.

Parkera kvitto

Spara ett påbörjat köp i minnet, som sedan snabbt går att hämta upp. Fortsätt med andra köp under tiden!

Digitala kvitton

Spara tid och miljö genom att välja kvitto via epost. Funktionen har utvecklas med stöd från Europeiska Unionen.

Kampanjvaror

Ställ in kampanjpris på utvalda varor. Gäller ett visst antal varor eller en viss tidsperiod.

Presentkort

Sälj presentkort för att få återkommande kunder! Ange ett presentkortsnummer eller låt kassan skapa ett själv. Saldot sparas och justeras i kassan efter användning.

Snabbknappar

Tilldela enkelt dina mest sålda produkter en egen snabbknapp för snabb hantering. Funkar utmärkt med touch-skärm!

Digital bokföring

Använd funktionen för att exportera SIE-filer direkt till ditt bokföringstid istället för att skriva ut dagsrapporter på papper. Sparar tid och gynnar miljön!

Webshopsintegrationer

Synkronisera och håll lagret uppdaterat automatiskt mellan EasyCashier och din webshop. Läs mer nedan!

Integration mot affärssystem

Låt EasyCashier automatisera din bokföring genom att skicka in din bokföringsdata direkt i affärssystemet. Läs mer nedan!

Partners och integrationer

Ett axplock av de partners och intergrationer som vi på Easycashier erbjuder i vår kompletta lösning. Den breda basen av olika integrationer ger dig stora möjligheter att anpassa din affärslösning för att maximera din försäljning. Har du någon fråga kring detta, tveka inte på att kontakta oss!

Vill du veta mer?

Vi berättar gärna mer om våra olika betalningslösningar och skräddarsyr ett upplägg för just din verksamhet.

    Webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritet och villkor gäller.