EasyCashier Kassaregister

Ett modernt och prisvärt kassaregister, som passar de allra flesta branscher

EasyCashier Kassaregister

Funktioner

Filosofin med EasyCashier Kassaregister har alltid varit att kunna erbjuda en bred funktionalitet till ett vettigt pris. Vi utvecklar kontinuerligt nya funktioner och integrationer för att täcka alla våra existerande och blivande kunders behov.

 

Testa kassaregistret kostnadsfritt

Är ni intresserade av EasyCashier? I så fall rekommenderar vi starkt att ni laddar ner den senaste demoversionen som är helt kostnadsfri och utan tidsbegränsning. Då kan ni testa kassaregistret och se om det fungerar för just er verksamhet och har de funktioner ni söker.

Ni kan också läsa mer om de vanligaste funktionerna i kassaregistret genom att klicka på länken nedan, eller ladda ner produktbladet.

Prova gratis nu

Läs mer om kassans funktioner här
Stöd för flera företag (Flera organisationsnummer)
EasyCashier har stöd för obegränsat antal företag utan extra kostnad. Används med fördel ihop med en kontrollenhet för fleranvändare, t ex POSplus eller CleanCash typ C. Tillsammans med integrerad kortbetalning med fleranvändare från Nets blir det ett komplett kassasystem för verksamheter med flera företag i samma lokal.

Integrerad kortbetalning
En av de mest använda funktionerna är EasyCashiers integrerade kortbetalningen. Blixtsnabba kortbetalningar, undvikande av  felslag och smidiga dagsrapporter är bara några av fördelarna av att låta sin kortterminal vara integrerad med kassasystemet. Vi har integrationer mot Verifone, Nets och Babs Paylink. Du kan läsa mer på sidan för kortintegration.

Integration mot webshop
Har ni idag webshop från Starweb, e-butik eller Textalk? Gratulerar – då kan ni använda er av en smidigt integration som medför att ni alltid har korrekt lagersaldo vare sig ni genomför försäljning i kassan eller i webshoppen. Om ni har annan webshop så går det utmärkt att ta fram en egen koppling via vårt enkla API.

Kundregister
Ta hand om era kunder genom att lägga in dem i EasyCashiers kundregister. Använd kunddatabasen till att t ex skicka erbjudanden eller uppmärksamma kunder på nyheter. Ni kan också se vad kunder har handlat tidigare. Importera kunder från ett befintligt kundregister eller exportera ut från EasyCashier.

Integration mot bensinpump
Använd EasyCashiers styrning av bensinpumpar för att få ett prisvärt och enkelt kassasystem för din bensinmack. Läs mer om bensinpumpsfunktionerna.

Snabbknappar
Tilldela enkelt dina mest sålda produkter en egen snabbknapp för snabb hantering.

Parkera kvitto
Starta en ny försäljning och ha samtidigt kvar ett redan påbörjat köp i minnet, som sedan snabbt går att hämtas upp.

Kampanjvaror
Ställ in kampanjpris på vissa varor som gäller ett visst antal varor eller en viss tidsperiod.

Kunddisplay
Komplettera ditt kassasystem med en snygg modern 7″ LCD-display vänd mot kunden. Tiden för gamla 2-radiga displayer är förbi!

Presentkort
Använd presentkortsfunktionen för att få återkommande kunder. Presentkort kan registreras på samtliga företag i kassan och kan även lösas in av valfritt företag om så önskas. Via inställningar kan man endast låta huvudföretaget lösa in presentkort.

Nätverk
Har du behov av flera kassor i lokalen? Inga problem – EasyCashiers nätverksfunktion medför att du kan ansluta obegränsat antal kassor till samma system och därmed dela på t ex artikelregister.

Fjärrsupport
Behöver du hjälp så ansluter vi direkt till din kassa och du slipper därmed ödsla tid på att försöka förklara ditt problem. Vi ser din skärm och kan hjälpa dig mycket snabbare än vid enbart traditionell telefonkontakt. Givetvis nås vi per telefon och epost också.

Elektronisk bokföring
Använd funktionen för att exportera SIE-filer direkt till ditt bokföringstid istället för att skriva ut dagsrapporter på papper. Sparar tid och gynnar miljön!

Artikelregister / Lager
Ha full koll på ditt lager direkt i kassaprogrammet. Dra ut lagerrapporter, genomför inventering och få ut listor på vilka produkter du börjar få slut på. Skriv ut prisetiketter för dina artiklar i ett antal olika storlekar direkt på din etikettskrivare.

Kassaspecifikationer

Viktig information angående hårdvara för EasyCashier kassaregister
Nedan följer en beskrivning av den hårdvara som EasyCashier  bör köras tillsammans med. Denna utrustning har vi prövat systemet med, och vi rekommenderar att detta används. Om ni väljer att använda annan hårdvara eller konfiguration, så görs detta på egen risk. Då får man själv ombesörja för att hitta rätt drivrutiner och göra de inställningar som behövs.

Operativsystem

Windows Vista / 7 / 8 / 10 (32 & 64 bitars)

Kontrollenheter

CleanCash Typ A, C1, C-f
POSplus, PosPlus II,
Skattedosan, SCU-100,
eTax, Kontrollenheten.se

Skärmupplösning

1024×768 eller högre

Internminne

Windows Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10 – 2 GB

EasyCashier kassaregister går även att köra i Mac-miljö, genom att använda ett emuleringsprogram för Windows. Det är dock viktigt att man säkerställer att comport / usbport-emuleringen fungerar smärtfritt då kontrollenheterna måste vara i ständig kontakt med kassaprogrammet. Det går också att köra EasyCashier kassaregister genom att helt ersätta Mac operativsystem (OS X) med Windows. Kontakta oss om ni vill veta mer om detta.

a

Streckkodsläsare

Alla typer av streckkodsläsare som kan arbeta tangentbordsemulerat fungerar. Detta betyder att om ni läser av en kod, och koden visas direkt i Windows där markören står, så kommer den att fungera. Vissa läsare lägger inte till <enter> efter läsning av koden. Detta bör göras för optimalt resultat, och detta görs genom att följa instruktionerna i scannerns manual.

Kvittoskrivare

De skrivare som stöds är Star TSP 143, Epson TM-T20II samt Citizen CT-S310II. Vad gäller övriga skrivare så har EasyCashier stöd för ESC/POS protokollet. Så för de skrivare som har stöd för ESC/POS så finns det en möjlighet att även de fungerar. Det kan behöva göras inställningar i skrivardrivrutinen för att aktivera stödet för ESC/POS.Detta är dock något som åligger kunden att säkerställa, EasyCashier kan ej ta ansvar för dessa skrivare.

Tillägg

Webshopsintegration

Har ni både en butik och en webshop och vill ha ett synkroniserat lagersaldo? EasyCashier kan uppdatera er webshop så att den visar aktuellt lagersaldo oavsett om ni sålt något i kassan eller på webben. Lösningen heter webshopsintegration och är en tilläggsmodul för EasyCashier kassasystem. Installationen är enkel och går att köra igång snabbt.

Vi har färdiga lösningar för webshopar från Starweb, e-butik samt Textalk. Om ni har en annan webshopsleverantör så kan leverantören själv göra en egen koppling till EasyCasher via dess enkla API. Ni eller webshopsleverantören får gärna kontakta oss för mer information kring det.

Pumpstyrning

Med EasyCashier pumpstyrning kan man använda EasyCashier för kontant- och kortbetalning både för butiksvaror och för tankning av drivmedel. Med EasyCashier pumpstyrning kan du enkelt starta och stoppa pumpar, läsa av och få aktuell tankning rakt in på kassakvittot.

Om du aktiverar pumpstyrningsmodulen i EasyCashier så får du ett prisvärt kassasystem som har möjlighet att styra bensinpumpar. EasyCashier har stöd både för PSS (www.doms.com) och kontokortspelare från CODAB (www.codab.se). Kontakta oss gärna för mer information eller för referenser.

Referenser

“Snabbt och enkelt!”

Efter att vi undersökt merparten av kassasystemen på marknaden, var EasyCashier kassaregister det självklara beslutet, säger Malin Dahlberg, frisör på salongen Crew Sthlm.

Förutom att kassasystemet uppfyller de krav vi ställt, så var priset avgörande för vårt beslut. Malin fortsätter, för oss var det viktigt att få ett konkret pris på vårt kassaregister. Nu kan vi dessutom hålla ner de löpande månadskostnaderna till ett minimum, vilket gör oss mindre känsliga för olika säsonger.

Bland de funktioner som lyfts fram, så väger flerföretag-stödet tungt. I vår bransch är det väldigt vanligt med hyrstolar och ett behov av att kassaregistret ska klara att hantera behandlingar och produkter på olika företag men fortsatt ha kontrollen över vem som sålt vad, menar Malin.

När man har ett snabbt och enkelt kassaregister som man litar på, så ger det den trygghet som behövs för att kunna fokusera mer på kunden och eventuell merförsäljning. Att behöva krångla med kassaregistret för att ta betalt skulle vara förödande både för oss och trist för kunden, så vi är mycket glada att vi valde EasyCashier, avslutar Malin.

Crew Sthlm, Stockholm

“Prisvärt och fullt med nyttiga funktioner”

EasyCashier kassaregister är mycket enkelt och visst var priset en av de avgörande faktorerna, men framförallt så är det de många funktionerna som gjorde att vi valde EasyCashier som kassalösning. Genom integrerad kortbetalning med Verifone (Point) så kan vi ta betalt snabbt och utan risk för felslag.

Vi har jobbat med EasyCashier kassaregister sedan 2009 och idag skulle vi aldrig byta ut EasyCashier, dessutom är vi väldigt nöjda med den hjälp och support vi har fått. Bohlins guldsmedsaffär, Karlskrona

Vill du veta mer eller beställa EasyCashier?