EasyCashier Kortterminal

Ett snabbt, smidigt och säkert sätt att ta betalt med kort.

EasyCashier Kortterminal kopplas enkelt in med en USB-kabel till din dator. Därefter skickas kortbetalningarna blixtsnabbt och automatiskt från kassan. Inga manuella inslag av belopp, inget trassel med att välja rätt företag i kortterminalen och inga felslag. Med en integrerad lösning så slipper man också köpa två olika storlekar av kvittorullar och man spar på miljön med den mindre kvittoförbrukningen.

Genom att välja vår egen kortterminal så tar vår trevliga personal hand om hela förfarandet. Vi levererar ut kortterminalen, hjälper er att koppla in den och göra testköp. All support får ni sedan av oss, och slipper bli hänvisade vidare.

EasyCashier Kortterminal - M010

Hyr eller köper du EasyCashier Kortterminal så betalar du ingen integrationsavgift (Tillkommer på övriga integrerade kortterminaler). Detta gör denna terminal till den absolut billigaste kortbetalningslösningen för EasyCashier.

Den hanteras helt och hållet av oss på EasyCashier AB, så du kan vända dig till oss oavsett om du har frågor eller behöver hjälp med kassasystemet, kortterminalen eller dess transaktioner. Allt för att du som kund ska känna dig trygg.