EasyCashiers integrerade kortterminal ​

En blixtsnabb och lättanvänd betalningslösning som passar alla olika branscher. Med EasyCashiers kortterminal hanterar du alla de vanligaste betalsätten. Den integrerar enkelt med ditt kassasystem och säkerställer snabba, smidiga och säkra betalningar.

Snabbt, Säkert, EasyCashier

EasyCashier har skapat en kortterminal som säkerställer snabba, smidiga och säkra betalningar. Så att du kan fokusera på din verksamhet. Vår kortterminal är integrerad med vårt kassaregister och passar alla olika branscher. Den har stöd för NFC, Apple Pay och Samsung Pay. Använder du vårt kassaregister är det helt kostnadsfritt att koppla kortterminalen till vårt system. Dessutom kan du koppla på upp till tio företag för endast 99 kr i månaden.

Kortterminal för alla behov

Vill du ha en enkel betallösning ska du välja EasyCashiers kortterminal. Den kopplas enkelt till EasyCashier kassaregister, men kan också integreras med andra kassasystem. Inga manuella inslag, inget trassel och inga felslag. Kortterminalen kopplas med en sladd till en router eller nätverksswitch och kommunicerar med kassadatorn över det lokala nätverket. Vi erbjuder ett förmånligt inlösenavtal med Elavon som du kan teckna längre ner på sidan.

Snabb och lättanvänd

Vi säkerställer snabba, smidiga och säkra betalningar som passar för alla verksamheter.

Support alla vardagar

Med vår enkla kortterminal får du tillgång till support samlad på ett och samma ställe.

Stöd för alla betalningslösningar

Vår kortterminal har stöd för NFC “Blipp”, Apple Pay och Samsung Pay. Du kan koppla på upp till tio företag på vår kortterminal för endast 99 kr i månaden.

Kom igång med tre enkla steg

Steg 1 – Underlag för inlösenavtal

Det första du behöver göra är att teckna ditt inlösenavtal. Detta avtal reglerar var pengarna ska betalas ut och vilka transaktionsavgifter ni har på varje köp. Varje företag som ska använda kortterminalen kommer behöva teckna upp ett inlösenavtal. Vi ber att du skannar eller fotar följande underlag och skickar dem med e-post till oss. Vi sköter resten och återkommer för signatur så snart som möjligt, vanligtvis en arbetsdag.

E-post: avtal@easycashier.se

Steg 2 – Fyll i beställningsformulär

Detta avser hyra av själva kortterminalen. Fyll i dina uppgifter och signera online formuläret nedan. Här kan du även beställa stativ till kortterminalen. Du kan även ladda ner en PDF av beställningsformuläret om du vill skriva ut, fylla i och signera den vägen. Detta kan sedan postas eller mejlas till oss på EasyCashier.

Steg 3 – Signera inlösenavtal

Vi kommer skicka dig det färdiga inlösenavtalet på e-post. Skriv ut, signera, skanna/fota de signerade sidorna och skicka dem i retur till oss. Sedan tar det vanligtvis 3-5 arbetsdagar innan det är klart. Är det akut – kontakta oss så ser vi vad vi kan göra. När avtalet är färdigbehandlat kommer vår support kontakta er för att koppla in kortterminalen.

Underlag för inlösenavtal

1. Er e-postadress För kontakt samt månads- och vecko-avstämningar som skickas från Elavon.

2. Kopia på legitimation Ta en kopia på firmatecknares körkort eller pass. Tecknas firman tillsammans så behövs en kopia för varje person. Se till att bilden är tydlig och texten läslig.

3. Kontobevis   (Klicka här för exempel) Detta visar att ni är ägare till det bankkonto som pengarna ska betalas till. Det är helt OK att ta en skärmbild eller fota beviset med mobilkamera. Här är exempel på 3 godkända kontobevis:

  • En skärmbild eller utskrift från er internetbank.
  • Ett e-post från er bankman som intygar att ni är ägare till bankkontot.
  • Ett officiellt dokument utskrivet från er bank.

Kontobeviset måste innehålla följande:

  1. Bankens namn och eventuell logotyp
  2. Bankkontonummer
  3. IBAN & BIC/SWIFT (Internationellt format på ditt bankkontonummer)
  4. Kontohavare
  5. Webbadress/URL måste synas på bevis från internetbanken (Raden längst upp som visar t.e.x. http://www.seb.se/… eller ett grönt hänglås)


4. Registreringsbevis 
(Klicka här för exempel) Får ej vara äldre än 3 månader. Om ni ej har ett sådant och är Aktiebolag eller annat bolag registrerade hos Bolagsverket – kontakta oss och ange ert organisationsnummer så kan vi ta fram ett åt er. Enskilda firmor utan registreringsbevis kan få ut ett Registerutdrag från Skatteverket. Logga in på www.skatteverket.se med hjälp av ert personliga BankID och ladda ner Registerutdraget som en PDF (Klicka här för att se hur det ser ut).

Vill du veta mer?

Vi berättar gärna mer om våra olika betalningslösningar och skräddarsyr ett upplägg för just din verksamhet.

    Webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritet och villkor gäller.