Prisvärt kassasystem för retail

Det viktigaste för oss är att underlätta din vardag. Genom att länka ihop kassaregistret med kortterminalen skapar du ett helintegrerat digitalt system för smidig hantering av alltifrån lagervärde till betalning.

Mer tid åt kunden

I vår värld är en smart lösning bara så smart som den är användarvänlig. Ett kassaregister från Easycashier kan anpassas efter dina och din butiks behov. Vi är noga med att ta in och lyssna på feedback från våra kunder och modifierar våra system utefter behov och problem som de stöter på. I kassaregistret kan du enkelt och smidigt följa din butiks varuflöden genom det kompletta lagerhållningssystemet. Du är uppkopplad mot Fortnox eller Hogia Small för dagsavslut ett knapptryck bort. Du kan dessutom webshopsintegrera kassaregistret med med Wikinggruppen, Shopify, Abicart och WooCommerce. Det digitala systemet låter dig sköta administrationen vart och när du vill. Kort sagt, det är ett smidigt system anpassat för detaljhandel.

Enkla betalningar med kraftfull service

Vi sätter stor stolthet i att erbjuda kraftfulla, prisvärda och användarvänliga produkter. Som vi nämnde kan du bygga ut ditt system från bara kassaregistret. Sedan innan är det integrerat med Swish Handel, och kan enkelt utvecklas till att ta emot vanliga betalkort. Våra kortterminaler gör driften av din butik enklare. Självklart är terminalen en fullt ut integrerad del av ditt kassaregister. Förvänta dig smidig användning. Kortterminalen är kompatibel med alla vanliga inhemska och utländska debet- och kreditkort.

I alla våra system ingår vår högt uppskattade kundservice. Vare sig du vill kontakta dem via telefon eller vår hemsida står de till ditt förfogade.

Så tycker en av våra kunder

– EasyCashier har varit vårt givna val av Kassasystem, de är på marknaden de som levererar både proffsigt och trevligt. Priset var en av flera faktorer när vi valde, som egenföretagare kan jag varmt rekommendera, EasyCashier är snabba med tekniskt kunnande och erfaren personal.

Matz, Guldsmed 1064 Sturegallerian

Smarta lösningar för retail

Teknisk support med kunskap om hela systemet från de som utvecklade det

Smart lagerhållning både för din fysiska butik och webbshop

Digitala kvitton och enkla dagsavslut

Vill du veta mer?

Vi berättar gärna mer om våra olika betalningslösningar och skräddarsyr ett upplägg för just din verksamhet.

    Webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritet och villkor gäller.