Kassasystem för skönhetsbranschen

Vi har stöttat företagare inom skönhetsbranschen i över 15 år. Vi vet vilka underverk enkla, användarvänliga digitala lösningar kan göra för dig och din verksamhet. Hur mycket tid och kraft det sparar och vad våra system behöver klara för att du ska kunna fokusera på ditt.

Prisvärt kassasystem för din salong​

Vårt kassasystem är grunden för våra produkter. Idén är att förenkla din vardag. EasyCashiers system är därför integrerat med Fortnox eller Hogia small för att automatisk skicka in dagsavslut och kompatibla med alla former av nyare Windowsprogram. Systemet ger dig dessutom möjlighet att köra flera separata företag i samma register – något bland annat våra frisörkunder haft stor nytta av. Kort sagt ett lättanvänt och smart kassasystem anpassat för din vardag på salongen.

Bygg på efter dina behov​

Vår produktlinje är tänkt att kunna skala upp och ned beroende på behov för att skapa ett helintegrerat allt-i-ett-system. Kassaregistret är redan förberett för digitala betalningar genom Swish och kan dessutom utrustas med kortterminal som en integrerad del. En särskild feature vi gillar är valmöjligheten ”inget kvitto”, som minskar slöseri med papper. En annan är vår tillgängliga och hjälpsamma support som fungerar för alla delar av systemet.

Flexibel bokningskalender

I vår kundkontakt har vi märkt att allt fler frångår analoga bokningssystem för webbaserade formulär där kunden gör själva bokningen. Vår digitala bokningskalender är det perfekta komplementet för dig inom skönhetsbranschen. Bokningskalendern är, precis som alla våra produkter, fullt integrerad i kassaregistret för enkel användning och översyn. Systemet ger dig möjlighet att samla alla dina bokningar, kundinformation och bokningshistorik på ett och samma ställe. Samtidigt ger kalendern dig full kontroll över din egen arbetstid och sparar administrativ tid som i stället kan läggas där den behövs. Bokningskalendern finns tillgänglig på olika enheter: mobil, surfplatta och desktop.

Så tycker en av våra kunder

”Enkelt att använda och navigera i och alltid bra support direkt när man behöver det. Jag uppskattar lagerhanteringen och försäljningsrapporterna för att uppmuntra och stötta försäljningen i butiken på dagligbasis. För oss i skönhetsbranschen är det ett extra plus att vi kan ställa in kampanjer på artiklar och tjänster, vilket vid registrering i kassan ger rätt pris direkt utan krångel för kunden och oss.”

Babor Sverige AB, Stockholm

Smarta lösningar för skönhetsbranschen​

Oslagbar support tillgänglig under hela arbetsdagen​

Webbaserat back office som låter dig lösa administrationen var som helst när som helst

Förenklad bokföring med rapporter och SIE-filer

Vill du veta mer?

Vi berättar gärna mer om våra olika betalningslösningar och skräddarsyr ett upplägg för just din verksamhet.

    Webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritet och villkor gäller.