Kassaregister för Drivmedelsstationer och Sjömackar

För dig med Sjömack, Bensinmack eller annan Drivmedelsstation som använder Logos (f d Codab) betalterminal och pelare har vi ett kassaregister som förenklar din vardag och hjälper dig ta bättre hand om dina kunder.

Kassasystem med pumpstyrning

EasyCashier gör din vardag enklare med ett lättanvänt kassaregister med stöd för Swish, Kort och Kontantbetalningar samt möjligheten att integrera mot dina bensinpumpar som är kopplade till Logos betalsystem. Med anpassningsbara snabbknappar och moderna betallösningar får du en snabb och säker hantering i kassan. Med vårt webbaserade Back office system får du koll på din försäljning och underlättar administration samt bokföring. Du kan använda vårt system tillsammans med existerande hårdvara eller beställ en komplett kassalösning för din drivmedelsstation direkt från oss.

Integrera din kassa med Logos (f d Codab)

Logos levererar betalsystem till drivmedelsstationer och EasyCashier kassasystem ger dig möjlighet att integrera din Logos-pelare till vårt kassaregister. Se aktuell status på dina pumpar och styr dem direkt från kassan! Bestäm själv om du vill låta kunden betala ute vid pumpen eller om du vill ha in dem i butiken för att slutföra betalningen.

Enkel administration och suverän support

Med EasyCashier Back office får du möjlighet att administrera artikelregister, hantera lager och ta ut rapporter på webben. Du kommer åt Back office på alla dina enheter, såväl surfplatta som telefon och slipper då störa personal i butiken för att ta ut den information du behöver. Vår oslagbara support finns tillgänglig alla vardagar för att hjälpa er till största möjliga framgång med vårt system!

Så tycker en av våra kunder

 Jag är väldigt nöjd med Easy Cashier. Några av de saker som jag uppskattar mest är:

Systemet är lätt att lära sig, jag har mycket ung personal som sommarjobbar hos mig och de lär sig basic i systemet på några minuter.

Integration till andra system. Mitt system styr bensinpumpar och all bokföring och fakturering ar integrerat med fortknox.

De få gånger som jag haft problem så har jag fått snabb hjälp av supporten.

Känns väldigt tryggt att alla fakturaunderlag går upp i molnet där de finns kvar även om min pc crashar.

-Ted Murray, Saltsjöbaden Sjömack

Smarta lösningar för drivmedelsstationer

Oslagbar support tillgänglig under hela arbetsdagen​

Kassaregister med integration till drivmedelspumpar

Webbaserat Back office förenklar din bokföring med rapporter och SIE-filer.

Vill du veta mer?

Vi berättar gärna mer om våra olika betalningslösningar och skräddarsyr ett upplägg för just din verksamhet.

    Webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritet och villkor gäller.