Abicart Webshopsintegration​

Möjligheterna med en webshop i Abicart är oändliga, vad tar du sikte på? Inga idéer är för små eller för stora, så ditt frö och se det ta form och växa till något du knappt trodde var möjligt.

Varför Abicart

När du startar webshop hos Abicart kan du vara igång med din e-handel inom 24h. En komplett lösning för din webshop, som gör det riktigt enkelt att vara e-handlare.

Hur fungerar Abicart-integrationen?

Genom att aktivera EasyCashiers webshopsintegration mot en webshop från Abicart, så hålls lagersaldot alltid aktuellt både i butik och på webshopen. Säljs något i kassan så uppdateras webshopen och vice versa. Enkelt men kraftfullt!

För denna integration är EasyCashier Master, vilket betyder att det är i EasyCashier som ni gör inleveranser/utleveranser av varor. EasyCashier kommunicerar direkt med Abicart och går inte via något affärssystem eller annan tredjepart.

Snygga teman

Vackra och responsiva teman framtagna av e-handels­experter. För att du enkelt skall lyckas med din e-handel och webshop. Anpassa till din egen design med några klick.

Grym support

Abicart hjälper dig med allt inom e-handel och webb på ett språk som du förstår. Dina frågor, stora och små, är Abicarts viktigaste jobb. Maila eller ring!

Pris för integrationen

EasyCashiers Abicart-integration kostar
149 kr/mån.

Vill du veta mer?

Vi berättar gärna mer om våra olika betalningslösningar och skräddarsyr ett upplägg för just din verksamhet.