Fortnox-Integration

Automatisera din bokföring. Spara tid och pengar.
Skapa upp orders från EasyCashier och fakturera direkt i Fortnox.

Vad är Fortnox-integration?

Fortnox-integration betyder att EasyCashier kassaprogram har en direktkoppling mot Fortnox och kan automatiskt skicka bokföringsdata direkt in i Fortnox bokföringssystem.

Hur fungerar Fortnox-integrationen?

Direkt efter att du gjort ditt dagsavslut (Z-rapport) precis som vanligt, så kommer EasyCashier att skicka innehållet via Internet till Fortnox, som läser in all bokföringsdata och lägger alla siffror på rätt ställen. På så vis behöver man inte skriva ut en Z-rapport och skicka till den som sköter er redovisning. Smidigt, snabbt och felsäkert.

Förutom bokföringen så kan EasyCashier även skicka iväg inslagna artiklar, så de blir en en order i Fortnox som sedan kan faktureras eller samlingsfaktureras.

Automtatisk bokföring

Direkt efter att du gjort ditt dagsavslut (Z-rapport) precis som vanligt, så kommer EasyCashier att skicka innehållet via Internet till Fortnox, som läser in all bokföringsdata och lägger rätt siffror på rätt ställen. På så vis behöver man inte skriva ut en Z-rapport och skicka till den som sköter er redovisning. 

Fakturera från EasyCashier

Slå in dina artiklar i EasyCashier, och med ett enkelt klick så skapas en order upp i Fortnox, som sedan kan faktureras eller samlingsfaktureras vid valfritt tillfälle.   

Pris

EasyCashiers Fortnox-integration kostar
149 kr/mån och omfattar företagets samtliga butiker och kassor. 

Kontakta oss

Holländargatan 22, 113 59 Stockholm

Öppettider:
     Mån-fre 09:00-17:00.

Lunchstängt:
     12:00-13:00.

Vill du ha mer info eller hjälp att komma igång?

Fyll i din kontaktinformation så återkommer vi inom 24 timmar!