Fortnox-Integration

Automatisera din bokföring. Spara tid och pengar.
Skapa upp orders från EasyCashier och fakturera direkt i Fortnox.

Vad är Fortnox-integration?​

Fortnox-integration betyder att EasyCashier kassaprogram har en direktkoppling mot Fortnox och kan automatiskt skicka bokföringsdata direkt in i Fortnox bokföringssystem.

Hur fungerar Fortnox-integrationen?

Direkt efter att du gjort ditt dagsavslut (Z-rapport) precis som vanligt, så kommer EasyCashier att skicka innehållet via Internet till Fortnox, som läser in all bokföringsdata och lägger alla siffror på rätt ställen. På så vis behöver man inte skriva ut en Z-rapport och skicka till den som sköter er redovisning. Smidigt, snabbt och felsäkert.

Förutom bokföringen så kan EasyCashier även skicka iväg inslagna artiklar, så de blir en en order i Fortnox som sedan kan faktureras eller samlingsfaktureras. Du kan även skicka kompletta fakturaunderlag till Fortnox för att skapa en order för senare fakturering.

Hur aktiverar jag Fortnox-integrationen?

Du kan aktivera Fortnoxintegrationen för egen hand från EasyCashier Back office på bara några minuter. Välj menyn ”Integrationer” och därefter ”Affärssystem”. På denna sida finns en steg-för-steg guide för att aktivera kopplingen mot Fortnox.

Data utbyts mellan EasyCashier och Fortnox varje gång du gör ett dagsavslut, eller väljer att skapa upp ett fakturaunderlag.

Automatisk bokföring

Direkt efter att du gjort ditt dagsavslut (Z-rapport) precis som vanligt, så kommer EasyCashier att skicka innehållet via Internet till Fortnox, som läser in all bokföringsdata och lägger rätt siffror på rätt ställen. På så vis behöver man inte skriva ut en Z-rapport och skicka till den som sköter er redovisning.

Fakturera från Pris

Slå in dina artiklar i EasyCashier, och med ett enkelt klick så skapas en order upp i Fortnox, som sedan kan faktureras eller samlingsfaktureras vid valfritt tillfälle.   

Pris

EasyCashiers Fortnox-integration kostar 149 kr/mån och omfattar företagets samtliga butiker och kassor. 

Om Fortnox

Fortnox erbjuder en molnbaserad plattform så att små företag och bokföringsfirmor kan hantera sin ekonomi och bokföring effektivt. För mer information besök www.fortnox.se

Vill du veta mer?

Vi berättar gärna mer om våra olika betalningslösningar och skräddarsyr ett upplägg för just din verksamhet.