Wikinggruppen Webshopsintegration​

Wikinggruppen arbetar med e-handel och är med över 2 800 levererade webbutiker en av Sveriges största e-handelsleverantörer.

Varför Wikinggruppen

Wikinggruppen är en av Sveriges största e-handelsleverantörer och erbjuder kompletta och flexibla lösningar med mobilvänlig responsiv design för alla typer av e-handel. Oavsett om du är en stor eller liten e-handlare så kan Wikinggruppen hjälpa dig att lyckas med din e-handelssatsning.

Läs mer om Wikinggruppens ehandel här.

Hur fungerar Wikinggruppen-integrationen?

Genom att aktivera EasyCashiers webshopsintegration mot en webshop från Wikinggruppen, så hålls lagersaldot alltid aktuellt både i butik och på webshopen. Säljs något i kassan så uppdateras webshopen och vice versa. Enkelt men kraftfullt!

För denna integration är EasyCashier Master, vilket betyder att det är i EasyCashier som ni gör inleveranser/utleveranser av varor. EasyCashier kommunicerar direkt med Wikinggruppen och går inte via något affärssystem eller annan tredjepart.

Läs mer om integrationen mot Wikinggruppen här.

Färdigförhandlat fraktavtal ingår!

Väljer du Wikinggruppen behöver du inte teckna något eget fraktavtal om du inte vill. I ett unikt samarbete med DHL och Budbee kan Wikinggruppen nu erbjuda dig som e-handlare riktigt bra fraktvillkor utan några volymkrav.

Stor grundfunktionalitet

Butiken innehåller redan i grundutförande massvis med funktionalitet. Utöver detta finns ett stort antal kopplingar till system som sammankopplade med webbutiken ger dig ett optimalt och effektivt flöde.

Pris för integrationen

EasyCashiers Wikinggruppen-integration kostar
149 kr/mån.

Vill du veta mer?

Vi berättar gärna mer om våra olika betalningslösningar och skräddarsyr ett upplägg för just din verksamhet.